Valafit Bavoir 37x70cm 100 9922525

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Beschermende slabben en servetten gemaakt van sterk absorberend tissue; de slabben beschikken bovendien over een ondoorlaatbare folie en een functionele opvangzak voor vloeistoffen of etensresten; ronde halsuitsnijding zorgt voor een comfortabele, zachte en soepele pasvorm. Disposable slabben met versterkte bandjes om in de nek dicht te knopen.

Gebruik

Als bescherming van de kleding tijdens de maaltijden, bijv. op de afdelingen pediatrie en intensieve, in de ouderzorg, ook als bescherming van de kleding op de KNO-afdelingen, in de tandheelkunde en de psychiatrie.

Gegevens
CNK4418539
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann