Vivaiodays Rescue Balm Gel Olijfolie 75ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Olijfolie werd veel gebruikt door de oude Grieken. Maar zelfs nu wordt het nog steeds gebruikt om de huid van een baby mee in te smeren.Onze zachte huidverzorgende, ultravoedende balsem-gel transformeert op magische wijze in

een superzachte crème bij contact met het eigen huidvocht en heeft een direct kalmerend effect op de kinderhuid en de gemoedsrust van de ouders! Speciaal geformuleerd voor gezicht, lippen

en het kwetsbare luiergebied, dat gevoeligis voor uitdroging en irritatie. Deze heroïsche huidbeschermer krijgt een extra boost door de biologische extra vergine olijfolie uit Griekenland, die meerdere goede eigenschappen voorde huid bevat. Biologische zonnebloem- enzoete amandeloliën, vol met voedingsstoffenen antioxidanten zoals vitamine E, versterkende verzachtende eigenschappen van deformule. Beschermt, hydrateert en voedt dehuid en is uitermate mild door weinig of geen bewerkingsprocessen.

Breng zo vaak als nodig een kleine hoeveelheid balsem aan op de schone huid. Vermijd de oogomtrek.

100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 96.77% ingrediënten uit de biologische landbouw. 96.77% biologische inhoud, exclusief water en mineralen.

Dermatologisch getest op de gevoelige huid.

Details
CNK3760816
FabrikantenGreendock
MerkenVivaiodays